nuffnang ads

19 February 2011

cite pasal dak manja a.k.a gedik

assalamualaikum...
seperti biase la kn...aku tinggalkan blog nie disinggahi sesawang dulu bru aku post entry baru..kih3..

 pic: cantik gak sawang nie kn..=)

nk tnye korang la kn...korang de kawan yg agak rapat x..??
pape korang wat pown biasenyer akan ada kaitan ngen dy..??
mesti ada kn..walaupown ckit...
huhu...


post kali nie lebih bersifat emosi yer...
sbb aku x de tmpat lain nk luahkan pe yg terbuku kat dalam kepala otak aku nie dah...
nk cite kat member2 terdekat, takut de yg jadi tali barut 
(bajet kawan2 yg lain x leh baca jer)..
pe la nasib...-_-"


dlm sminggu 2 nie, mood aku tercalar ngen sorg dak yg mmg agak close ar ngen aku...
npe aku ckp cam 2...
sbb dy duk seumah ngen aku...
pas2 boy dy 2 kwn aku...


kadang2 dalam pemerhatian yg aku wat selama duk ngen dy nie ialah...
klu dy gado ngen boy dy a.k.a kwn aku kat poli dulu, msti dia akan wat muka n protes bajet x nk kawan ngen aku...
agi 1, aku tau la ko mnja a.k.a gedik...
so, x yah la nk tunjuk manja a.k.a gedik ko 2 kat aku...
aku da meluat sei...

(pic: leh ke baik cam nie..?? hehe..~ketawa~)

aku x kisah la klu ko nk bercinta ke, gado ke...
x yah la wat muka n protes kat aku...
x tau pe masalah dy n boy dy, sampai aku yg terkena bahang nyer...
da bnyk kali bnda nie jadi...
tp seperti biasa aku hnya diam je..


lebih baik begini dari aku terus sakit hati...
~nangis~

2 je la aku leh cite...
klu de mase, aku wat entry khas tuk dak gediks tu..

skung aku nk bersiap, nk g hospital lak...
seperti biase g praktikal la...
LOL...-_-'


selamat sejahtera semua..
ngeee..

2 comments:

  1. sabar ya cik lolipop..
    sesungguhnya dugaan dan ujian drp Allah itu sebenarnya membersihkan dosa2 kecil :)

    ReplyDelete