nuffnang ads

31 December 2010

ari nie 31hb dobelas 2010

assalamualaikum...
eh, korang jangan x tau yang aku nie seorang islam dan wanita soleh solehah tau. ahakz. (eh,terlebih sudah)


ari nie adalah penutup bagi tahun 2010...
msti ramai orang tengah duk list pe yg mereka nak capai pada tahun baru yg akan datang nie, tahun 2111. eh silap taip lak,2011 la...

sebenarnya azam tahun lepas pown aku x sempat nak capai lagi, 
dah nk mula tahun baru lak kan. huhu...

tahun lepas, azam aku nk capai berat badan ideal. hehe.
tercapai aw, cuma lepas aku clash, (eh,ko nie pernah bercinta ke ekin, haha jgn x tau yer..=P) berat badan aku naik balik. pttnyer berat lagi kurang kn,aku lain lak jadinyer. korang jgn x tau yg aku pown punyai hati dan perasaan jugak tau, cme x nk heboh je...
dah x de jodoh, kami clash. forget about that...
cite lama, lagipown skung kami ttp berkawan 
sbb x de pape yang nk digaduhkan lagi..=)



skung berat badan aku dah x ideal lagi, so kena berusaha keras sbb skung da gemuk, pipi da montel, cutting da straight x de (aku de cutting ke sblm nie..?? ahakz)

k la, dah2...
thn depan aku cuba lagi kuruskan badan aku yg mmg dah comel montel nie.
thun depan gak tahun aku perlu berusaha sekeras yg mungkin tuk 
jadi bakal JM yg berilmu...INSYA ALLAH..

bes duk cite pasal azam aku, pe azam tahun baru korang..heh..??

4 comments:

  1. takderlah gemok mne. aku lagi naek la kin. nti aku nk mnm blek susu tu..

    ReplyDelete
  2. selamat taon baru...
    semoga 2011 dapat capai berat ideal ;)

    ReplyDelete
  3. Salam wbt & selamat tahun baru masihi..Thanks sudi jd followers saya..Saya harapkan ekin dapat beri kredit tuk blog saya msuk dalam blog list ekin..so kte samer2 bleh support blog memasing & berkongsi idea..Hope sudi salam perkenalan dari saya..Tolong kreditkan blog saya yer?..so i will do the same to u..

    ReplyDelete
  4. cik noey: x gemok ea...haha...ok2..msj aku klu nk susu 2 lagi...=)

    syaza: tq...=)

    junko: wlcome....ok, no hal...

    ReplyDelete