nuffnang ads

22 February 2012

nan ti sy tulis panjang-panjang

assalamualaikum....






p/s: nnty saya bebel pasal kisah disebalik pic nie yer...skung sgt bzz...


adios....

16 February 2012

sape nak makan pizza..??

assalamualaikum....

nak kongsi ngen rakan blogger sekalian....
ada coupon pizza hut nak kongsi ngen korang semua....


caranya tak susah pown....

print coupon nie dan redeem kat restoren pizza hut yg berdekatan k...
selamat menjamu selera..=)



p/s: opss...lupe nak bagitau, coupon nie valid dari 20, 21 & 22 hb 2012 jep...



adios...


15 February 2012

mai sini bakal ibu-ibu baca yang nie sat...

assalamualaikum....

macam biase, cik lolipop x mau bebel banyak2...
(x reti nak membebel sebenarnya)

meh tgk pic kat bawah nie...
baca dan fahamkan yer...=)





semua kebaikan tu biasa dah ibu-ibu menagandung dgr...
biase nurse-nurse duk bising cerita...
ye la, kadang-kadang dah penat dgr...
malas nak layan pe yang nurse ckp...
ye dok..??
meh pakat baca sat...
x payah pown...
senang dan ringkas jep...
=)

selamat beramal...

adios

06 February 2012

kegembiraan berganda...jmpe najwa latif dan anis ( pemilik blog anispunyepink.blogspot.com)

assalamualaikum....

selamat pagi dan selamat bahagia semua....
happy sangat sebab malam 4hb feb 2012 aku dan adik aku ke konsert Maulidur Rasul kat Taman Tamadun Islam Kuala Terengganu...
bertolak dari rumah lepas je adik siap solat maghrib....
sangat teruja sebenarnya...
sebab ada retis2 yang sangat awesome...





ada dato' siti nurhaliza....
kumpulan nasyid rabbani...


artis jemputan lak....
amy search...
NAJWA LATIF..
dan...
sabri yunus...


hahhaha...
nape aku caps lock name najwa...
sebab aku mmg peminat dy kot....
giler minat kat dak kecik nie...




dan kerana itu...
mendorong aku tuk gi konsert nie...
cari najwa....
dan ambik pic ngen dy...
walaupown sekeping...
waaaa....

dari kanan cik lolipop (me) , najwalatif , hanis, dan kawan hanis..




kegembiraan x sampai disitu sahaja...
aku dah buat 'date' dgn seorang budak kecik yang comot....
anis atau dalam fb nyer hanis mat izman..


mengenali anis dari fb...
dan berkenalan kali pertama kat TTI....
seorang yg comel...
dan sporting...
hehehe...


nie die, anis....




balik umah kul 11.30...
wahhh...
lambat giler balik mlm tuh...


berganda kegembiraan sebab dapat jumpe dua org dak kecik yg comel....
dan sangat awesome....




adios...

04 February 2012

03 February 2012

jumpe Fatin Liyana....

assalamualaikum....

selamat petang semua...
buat yang merancang untuk balik kampung esok, arap dipermudahkan perjalanan kalian pulang ke kampung tercinta...=)


hari nie 3/2/2012...
bermakna dah 15 hari tak update blog langsung....
*pemalas...

semalam duk berkemas sikit-sikit dalam bilik yg tak comel tuh....
lepas tu jumpe Fatin Liyana...
alaaa....
tak kan tak kenal blogger yang famess lagi meletop tuh...??

kalau tak kenal, sila jengok blog si blogger famess nie...





haaa....
skung dah kenal kan...


eh2...
tak kan aku jumpe FL (nama glamer) dalam bilik aku kan...
hehehe...
sebenarnya aku mase tengah kemas2 tu jumpe buku nie...



kenal sape jadi cover dara.com tuh..??
cik heliza helmi mata bolat...hehehe


pastu belek punya belek jmpe lah ruangan nie...
alaa....
ruangan org ambik pic then anto kat majalah tuh....




pastu dengan x sengaja ternampak aweks yg kecik molek FL nie...
dengan kawan baiknyer...
alaa....si datin tu...



ehh...
x nampak muka datin lak...


lebih jelas...




edisi feb 2010 tuh....

lame tak lame gak ar...

hehehe...

p/s: jgn mare...=P